Apple lancerer en ny stueenhed

Onsdag den 9. sept. 2015 vil Apple lancere nogle nye produkter, blandt andet nye udgaver af deres kendte iphone serie. Der kommer et lidt nyere kamera, lidt kraftigere processor, lidt stivere ramme, og ikke mindst en haptic feedback mekanisme, som kendes fra deres nye macbook og pro linie af bærbare, hvor musepegefeltet ikke længere bevæger sig, men ryster og får os til at tro, pegefeltet faktisk har bevæget sig.

Der kommer også en opfølger til appletv. Rygterne har længe verseret, og de sidste informationer går på at den bliver lidt dyrere end den nuværende generation. Der vides ikke hvad dette skyldes, ej heller hvilken form den helt præcis får. Det er nogenlunde sikkert der kommer en ny processor, en A8, som sidder i den nuværende iphone 6 og 6plus. Den vil måske have talegenkendelse, heraf slagordet ‘Hey Siri, give us a hint.”

Men prisøgningen er lidt pudsig. Og Apple kan ikke bare lancere en opfølger til appletv, uden at der kommer helt nye funktioner til. Et gæt fra min side er at der følger en trackpad-lignende enhed med, som der kan navigeres med, og som helt erstatter den nuværende fjernbetjening. Det kan forklare hvorfor den bliver dyrere. Men de har helt sikkert andre es de hiver ud af ærmet.

Det bliver uanset spændende hvad som løber af stabelen.